Ik zorg voor mijn ... vis
Boek

Ik zorg voor mijn ... vis ([2016])/ Aaron Carr, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Jannie van der Leer ; eindredactie: Anneriek van Heugten

Slaapt een vis wel eens en wat eet hij? Lees van alles over vissen in het aquarium, ook hoe je ze verzorgt. Met grote kleurenfoto's en een interactieve website. Bedoeld om de woordenschat te vergroten. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Deel uit de subserie 'Ik zorg voor mijn...'* van de reeks 'Corona AV+'. In negen hoofdstukken staat de verzorging van de goudvis centraal. Ieder hoofdstuk van twee bladzijden begint met een zeer korte tekst van van één of twee regels, gedrukt in een grote letter (bv. Een goudvis is soms wit). Daaronder staat een (korte) informatieve tekst waarvan de inhoud inhoudelijk soms pittig is (bv. uitrekenen hoeveel water in een aquarium moet) en moeilijke woorden bevat. Beide teksten zijn gedrukt in een grote kleurenfoto. Omdat het doel van de serie het vergroten van de woordenschat is, staan achterin per hoofdstuk een aantal kernwoorden op een rijtje. Via een code in het boek heb je toegang tot een bijbehorende website waarop o.a. de luisterversie staat. Verder wordt met name verwezen naar andere websites met informatie over het onderwerp. Een mooi uitgevoerde uitgave. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461753724 | 24 pagina's

Titel Ik zorg voor mijn ... vis
Uniforme titel Vis
Auteur Aaron Carr
Secundaire auteur Jannie van der Leer ; Anneriek van Heugten
Type materiaal Boek
Uitgave Etten Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2016]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 23 × 25 cm
Annotatie Vertaling van: Fish. - Weigl Publishers Inc, (c)2014. - (I love my pet)
ISBN 9789461753724
PPN 395566363
Rubriekscode 634.83
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Aquariumvissen
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Aquariumvissen

Relaties/Serie

Corona AV+
Boek

Corona AV+ (2014-...)

vol.
Uitgeleend
Ik zorg voor mijn ...
Boek

Ik zorg voor mijn ... (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Aaron Carr