One more time
DVD

One more time ([2016])/ directed by Robert Edwards

Nadat ze uit haar huis gezet is klopt een jonge ambitieuze zangeres aan bij haar rijke vader die eveneens zanger is geweest. Beiden zijn van plan om een comeback te maken.

Recensie

Drama van Robert Edwards (Land of the blind) met Christopher Walken (Jersey boys; The heist) en Amber Heard in haar eerste grote rol. Jude is een singer-songwriter die van haar leven een puinhoop heeft gemaakt en haar talent verknoeit met reclamejingles. Wanneer ze geen geld meer heeft voor haar appartement in Manhattan gaat ze noodgedwongen bij haar vader wonen, een eens succesvolle zanger in de stijl van Frank Sinatra en Tony Bennett. Hij is rijk en egocentrisch, trekt zijn andere dochter voor en hoopt nog steeds op een mooie comeback. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch tot matig positief. Glenn Kenny (rogerebert.com) geeft 2 1/2 (van 3) sterren. Hij vindt het gekibbel tussen vader en dochter amusant, het verhaal degelijk, de schildering van het muzikantenmilieu overtuigend, de familieverhoudingen geloofwaardig en de ontknoping passend.

Specificaties

Engels | 5053083044299

Titel One more time
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Robert Edwards ; Christopher Walken ; Amber Heard ; Kelli Garner
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 98 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Christopher Walken, Amber Heard, Kelli Garner, Hamish Linklater. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Maybach Film Productions, 2015
ISBN 5053083044299
PPN 403886732
Thematrefwoord Muziek ; Vader-dochter relatie
Taal Engels