Sabotage in het klimpark
Boek

Sabotage in het klimpark ([2016])/ Ulf Blanck, illustraties van Jan Saße ; verteld [uit het Duits] door Henk Hokke ; redactie: Dorette Zwaans ; kaartjes Californië en Amerika: Marlon Kromodikoro

Justus, Bob en Peter morgen de klimroute in het nieuwe klimpark uitproberen. Ze ontdekken dat delen van de route zijn gesaboteerd. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Vlak bij het stadje Rocky Beach wordt een nieuw klimpark geopend. Omdat Bobs vader, die journalist is, een artikel over het park gaat schrijven, mogen de drie vrienden Justus, Bob en Peter een stuk van de klimroute uitproberen. Als ze ternauwernood een ongeluk kunnen voorkomen, gaan ze op onderzoek uit. Al snel merken ze er sprake is van sabotage en komen ze in aanraking met een bende die op jacht is naar een sieradenschat die in het park verstopt is. Vlot leesbaar avontuurlijk verhaal zonder enige diepgang, maar wel met voldoende identificatiemogelijkheden voor de doelgroep. Toegankelijk taalgebruik met korte zinnen. De uitgave is voorzien van veel kleine en enkele paginagrote zwart-witillustraties. Omslagillustratie in meerkleurendruk. Klein formaat. Zelfstandig te lezen deel uit de nieuwe serie 'De drie ???'*, die vooral gericht is op jongens, vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461755032 | 117 pagina's

Titel Sabotage in het klimpark
Auteur Ulf Blanck
Secundaire auteur Jan Saße ; Henk Hokke ; Dorette Zwaans ; Marlon Kromodikoro
Type materiaal Boek
Uitgave [Assen] : Maretak, [2016]
Overige gegevens 117 pagina's - zwart-wit illustraties, kaarten - 19 cm
Annotatie Vertaling van: Kids Tatort Kletterpark. - Stuttgart, Duitsland : Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co. KG, (c)2012. - (Die drei ???)
ISBN 9789461755032
PPN 401559904
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Pretparken ; verborgen schatten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De drie ???®
Boek

De drie ???® (2016-...)

vol.
Uitgeleend