Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Ik zorg voor mijn ... kat
Boek

Ik zorg voor mijn ... kat ([2016])/ Aaron Carr, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Jannie van der Leer ; eindredactie: Anneriek van Heugten

Wat eet een kat en wanneer slaapt hij? Lees van alles over de kat, ook hoe je hem verzorgt. Met grote kleurenfoto's en een interactieve website. Bedoeld om de woordenschat te vergroten. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 6,5 jaar.

Recensie

Bijna vierkant deel uit de overkoepelende reeks 'Corona AV+'. De reeks richt zich op kinderen van 4 t/m 7 jaar, die het leesproces nog niet (helemaal) machtig zijn. Dit deel uit de subserie 'Ik zorg voor mijn...'* gaat over de verzorging van en de eigenschappen van een kat. In korte hoofstukjes van een dubbele bladzijde wordt ingegaan op o.a. de kitten, zijn ogen, wanneer hij slaapt en wat hij graag eet. Mooie grote kleurenfoto's gaan vergezeld van één zin (in de ik-vorm vanuit de hamsterbezitster) in een heel grote, vetgedrukte schreefloze letter voor beginnende lezers en een tekst van zo'n vier zinnen om zelf te lezen of voor te lezen. De uitgave wordt aangevuld en ondersteund via de website www.avplus.nu. Via een speciale code uit het boek kun je inloggen en filmpjes over het onderwerp bekijken en gebruikmaken van de luisterversie. Het doel is om de woordenschat van jonge kinderen te vergroten. Achterin staat per hoofdstuk een overzicht van de kernwoorden. Vreemd is dat de hoofdstuktitels niet synchroon lopen met die in de inhoudsopgave. Mede door de combinatie samen lezen, zelf lezen, luisteren, zien én doen wordt hier goed aan tegemoet gekomen. Deze uitgave is geschikt voor thuis, op school of op bij de opvang. Vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461753731

Titel Ik zorg voor mijn ... kat
Uniforme titel Kat
Auteur Aaron Carr
Secundaire auteur Jannie van der Leer ; Anneriek van Heugten
Type materiaal Boek
Uitgave Etten Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2016]
Overige gegevens 24 gekleurde pagina's - gekleurde illustraties - 23 × 25 cm
Annotatie Vertaling van: Cat. - Weigl Publishers Inc, (c)2014. - (I love my pet)
ISBN 9789461753731
PPN 395566371
Rubriekscode 634.23
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Katten

Relaties/Serie

Corona AV+
Boek

Corona AV+ (2014-...)

vol.
Uitgeleend
Ik zorg voor mijn ...
Boek

Ik zorg voor mijn ... (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Aaron Carr