In de ark twee aan twee
Boek

In de ark twee aan twee ([2016])/ geïllustreerd door Sarah Vince, vertaald en bewerkt [uit het Engels] door Jonna Angenent

Tel de dieren die aan boord gaan van de Ark van Noach. Hardkartonnen prentenboekje met kleurenillustraties in knipkunst en ronde tabs. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Dit hardkartonnen prentenboekje met twee afgeronde hoeken heeft het Bijbelverhaal over de Ark van Noach als uitgangspunt, maar is meer een boekje over dieren en tellen. Vijf dierpaartjes worden geïntroduceerd op de eerste vijf spreads. Korte teksten (twee tot vier regels) op eindrijm en in speelse zwarte letters staan in de twee pagina's vullende prenten. Eerst komen er twee nijlpaarden aan. Met twee leeuwen erbij zijn ze met z'n vieren, en zo gaat het verder tot er tien dieren aan boord zijn. Steeds hebben de rechterpagina's een rond tabje waarop het dierenkoppel in het klein te zien is. Het boekje sluit af met een prent van de ark vol dieren, meer dan de vijf bij naam genoemde. De illustraties zijn gemaakt in een mix van verf en collagetechniek. De vrij grote kleurvlakken, subtiele schaduwwerking, maar vooral de sprekende oogjes maken dit boekje geschikt voor kleine kinderen. Verscheen in de reeks 'Voor kleine kanjers'*. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789033833045

Titel In de ark twee aan twee
Auteur Sarah Vince
Secundaire auteur Jonna Angenent
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ark Media, [2016]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Vertaling van: Make believe ideas. - Make Believe Ideas L.td., (c)2016
ISBN 9789033833045
PPN 401767973
Rubriekscode 226.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ark van Noach ; Cijfers
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Ark van Noach

Relaties/Serie

Voor kleine kanjers
Boek

Voor kleine kanjers (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Sarah Vince