Mijn eerste bijbelverhalen
Boek

Mijn eerste bijbelverhalen ([2016])/ geïllustreerd door Sarah Vince, vertaald en bewerkt [uit het Engels] door Renske Huisman

Acht bekende Bijbelverhalen worden, soms op rijm, in het kort naverteld. Kleine afbeeldingen van dieren, voorwerpen enz. kunnen kinderen benoemen of gebruiken om het verhaal na te vertellen. Hardkartonnen uitgave met ook grote kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Acht overbekende verhalen uit de Bijbel worden kort en in eenvoudige zinnen naverteld voor peuters en kleuters. Op elke linkerpagina staat de titel van het verhaal, bijvoorbeeld de schepping, Mozes, Daniël, het Kerstfeest en Pasen. Onder de titel staat een bijbeltekst en -vindplaats. Vervolgens is de pagina gevuld met een tiental kleine stripachtige illustraties van dieren, emoties, voorwerpen enz., voorzien van een korte benaming (één woord). Ze hebben betrekking op het verhaal. Deze illustraties zijn erg geschikt om te benoemen, om over het verhaal door te praten of om de kinderen het verhaal terug te laten vertellen. Op de rechterbladzijde staat één grote illustratie, met daaronder in het kort het verhaal, in verhaalvorm of op rijm. In korte, kernachtige zinnen wordt de kern van het betreffende verhaal weergegeven. De illustraties zijn eenvoudig maar sprekend, in heldere kleuren. Het vierkante boek heeft twee afgeronde hoeken en een zachte foamkaft. Maakt deel uit van de serie 'Voor kleine kanjers'*. Bijzonder door het interactieve element. Te gebruiken in o.a. christelijke gezinnen. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789033833038

Titel Mijn eerste bijbelverhalen
Auteur Sarah Vince
Secundaire auteur Renske Huisman
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ark Media, [2016]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Omslagtitel - Vertaling van: Make believe ideas. - Make Believe Ideas L.td., (c)2016
ISBN 9789033833038
PPN 401767965
Rubriekscode 222
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bijbelverhalen
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Bijbelverhalen

Relaties/Serie

Voor kleine kanjers
Boek

Voor kleine kanjers (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Sarah Vince