Drei kleine Worte
Boek

Drei kleine Worte in Einfacher Sprache ([2016])/ Petra Röder, Text in Einfacher Sprache: Rose Möller ; Redaktion: Jürgen Genuneit, Annerose Genuneit

Liv (Olivia), de dochter van een miljonair, gaat op haar achttiende een tijdje bij haar tante in Engeland wonen omdat ze het luxe leventje thuis even achter zich wil laten. Makkelijk lezen.

Aanwezigheid

Recensie

Liv, die eigenlijk Olivia heet, groeit op in een normaal gezin. Als ze achttien is, verlaat haar moeder haar vader. Haar vader stort zich succesvol op zijn werk en mede dankzij zijn nieuwe vrouw wordt hij miljonair. Liv mist de vader die ze vroeger had en gaat voor een jaar naar haar tante in Engeland waar ze een 'gewoon leven zonder luxe' wil leiden. Haar beste vriendin Claudia gaat mee. Ze hebben echter geen rekening gehouden met de knappe onderhuurder Eric. Een vlot lezend typisch meisjesboek met een redelijk voorspelbare afloop. Moeilijke woorden zijn onderstreept en worden achter in het boek uitgelegd. Zeer ruime bladspiegel. Geschikt voor gebruik in het middelbaar onderwijs na ongeveer twee jaar Duitse les. De auteur is in Duitsland zeer succesvol en schrijft vooral jeugdboeken en romans.

Specificaties

Duits | 9783944668468 | 1116 pagina's

Titel Drei kleine Worte : in Einfacher Sprache
Auteur Petra Röder
Secundaire auteur Rose Möller ; Jürgen Genuneit
Type materiaal Boek
Uitgave Münster : Spaß am Lesen, [2016]
Overige gegevens 1116 pagina's - 21 cm
Annotatie Bewerking van: Drei kleine Worte. - Nürnberg : PR Marketing, 2015
ISBN 9783944668468
PPN 402208013
Genre romantische verhalen
Taal Duits

Relaties/Serie

Lesen für alle
Boek

Lesen für alle (2009-...)

vol.
Uitgeleend