Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Niets dan de waarheid
Boek

Niets dan de waarheid ([2016])/ David Baldacci, vertaling [uit het Engels] Rogier van Kappel

Een megalomane Amerikaanse wapenfabrikant stookt met valse uitingen via het internet de grootmachten zo op dat een wapenwedloop de wereldvrede in gevaar brengt. Ook onschuldige mensen worden geslachtofferd.

Aanwezigheid

Recensie

Een megalomane Amerikaanse wapenfabrikant stookt met valse uitingen via het internet de grootmachten zo op dat een wapenwedloop de wereldvrede in gevaar brengt. Ook onschuldige mensen worden geslachtofferd; daardoor vangt een klopjacht aan van een zeer geduchte geheim agent. Zijn pad kruist dat van een vasthoudende journaliste; met gevaar voor eigen leven proberen zij de meedogenloze manipulator te ontmaskeren. Een bijzonder fantasievolle thriller op een origineel gekozen gegeven die de liefhebber in een vloedgolf van actie, geweld en toevalstreffers meesleurt. Overdaad schaadt hierbij enigszins en subtiliteit ontbreekt, maar degene die daar geen problemen mee heeft, kan genieten van een overmaat aan ontspannende spanning. Speelt voor een klein deel in Amsterdam.

Specificaties

Nederlands | 9789400507357 | 355 pagina's

Titel Niets dan de waarheid
Auteur David Baldacci
Secundaire auteur Rogier van Kappel
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : A.W. Bruna Uitgevers, [2016]
Overige gegevens 355 pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Utrecht : Bruna, 2008 - Vertaling van: The whole truth. - Columbus Rose, (c)2008
ISBN 9789400507357
PPN 401483436
Genre thriller
Taal Nederlands