Reiziger in het multiversum
Boek

Reiziger in het multiversum avonturen van een modern mysticus (mei 2016)/ Michael J. Roads, vertaling [uit het Engels]: Jeanine Landheer, www.bodysoultuning.nl

Weerslag van de gesprekken die de schrijver heeft met diverse energetische levensvormen en zijn idee over metafysische verbanden tussen mens, natuur, astrale werelden en het sterrenstelsel.

Aanwezigheid

Recensie

Michael Roads (auteur van 'Door de ogen van liefde')* beweegt zich tussen verschillende realiteiten en heeft ontmoetingen met diverse energetische levensvormen. In dit boek doet hij daar verslag van. 'Alle leven is in eerste instantie metafysisch. Slechts een klein deel van het geheel zien wij'. De schrijver geeft de metafysische verbindingen weer tussen het leven, de mensheid, de natuur, astrale werelden en het sterrenstelsel. Hij schrijft over onder andere mystieke cognitie, lineaire tijd, Schitterende Schoonheid, het holistisch universum, astrale werelden van de natuur en diepgewortelde, gedateerde overtuigingen over collectieve en negatieve emoties. En hij deelt zijn ervaringen die hij opdoet tijdens de diverse vijfdaagse Intensives die hij in diverse landen geeft. De ondertitel luidt: 'avonturen van een modern mysticus'. Met een introductie over zijn intentie met en motivatie voor deze uitgave. Een filosofisch boek met zinnige en hier en daar vernieuwende reflecties waarin de Engelsman Roads heel af en toe nogal overtuigd van zijn zienswijze is.

Specificaties

Nederlands | 9789077677971 | 288 pagina's

Titel Reiziger in het multiversum : avonturen van een modern mysticus
Auteur Michael J. Roads
Secundaire auteur Jeanine Landheer
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Zoetermeer : Uitgeverij Hajefa, mei 2016
Overige gegevens 288 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Stepping... between... realities. - Portland, OR : Six Degrees Publising Group, (c)2014
ISBN 9789077677971
PPN 401169901
Rubriekscode 423
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritisme
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spiritisme