Misconduct
DVD

Misconduct ([2016])/ directed by Shintaro Shimosawa

Een ambitieuze jonge advocaat neemt het op tegen een machtige en meedogenloze directeur van een groot farmaceutisch bedrijf. Hij raakt echter al snel betrokken bij een geval van chantage, corruptie en een moordzaak waarin hij de hoofdverdachte is.

Recensie

Regiedebuut van schrijver en producent Shintaro Shimosawa met Josh Duhamel (Safe haven; You're not you), Anthony Hopkins en Al Pacino. De ambitieuze advocaat Ben Cahill (Duhamel) neemt een zaak aan tegen Arthur Denning (Hopkins), de machtige en corrupte directeur van een groot farmaceutisch bedrijf. Denning is de grote tegenstander van Cahill's zakenpartner Charles Abrams (Pacino). Cahill raakt al snel betrokken bij chantage, corruptie en moord. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch. Joe Leydon (variety.com) vindt dat Duhamel zich goed staande houdt tussen de twee routineuze zwaargewichten in deze 'neo-noir' film. Hij schrijft dat het verhaal veel leent van andere misdaadfilms en rommelig en vol is, maar kundig gefilmd en onderhoudend, hoewel snel weer vergeten.

Specificaties

Engels | 5053083067403

Titel Misconduct
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Shintaro Shimosawa ; Anthony Hopkins ; Josh Duhamel ; Al Pacino
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 101 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Al Pacino. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in het Hongaars of Pools, 11 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Mike and Marty, (c)2015
ISBN 5053083067403
PPN 404306055
Genre thriller
Taal Engels