De muizenissige musketiers
Boek

De muizenissige musketiers één voor allen, allen voor Stilton! ([2016])/ Geronimo Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Loes Randazzo ; naar het idee van Michele Foschini en Leonardo Favia ; tekeningen: Federica Salfo (ontwerp) en Mirka Andolfo (inkleuring)

Ballonstrip.

Aanwezigheid

Recensie

Frankrijk, 1624. Koning Lodewijk XIII gedraagt zich de laatste tijd wel heel vreemd op zijn kasteel Fontainebleau. Zouden de piratenkatten er iets mee te maken hebben? Geronimo, Klem, Patty, Benjamin en Pandora reizen vermomd als musketiers terug in de tijd om op onderzoek uit te gaan. Een mysterieuze knager, die schuilgaat achter een masker van overjarige kaas, helpt hen onverwacht. De personages zijn inmiddels wel bekend bij jonge lezers. Na jeugdboeken zijn er ook strips over deze kaasheld. Getekend in een vrolijke, kleurige, cartoonnetwork-stijl. Door te spelen met de kaders, is er voldoende actie op de pagina's. De tekst in de ballonnen past bij de leeftijd. Een aardige, no-nonsense, humoristische actiestrip voor de jeugd. Afzonderlijk leesbaar naast het vorige deel, 'Een muis op de maan' (2015)*.

Specificaties

Nederlands | 9789085923503 | 48 pagina's

Titel De muizenissige musketiers : één voor allen, allen voor Stilton!
Auteur Federica Salfo
Secundaire auteur Geronimo Stilton ; Loes Randazzo ; Michele Foschini ; Mirka Andolfo ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : De Wakkere Muis, [2016]
Overige gegevens 48 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Oorspronkelijke Italiaanse uitgave: Milano : Piemme SpA, (c) 2013 - Beeldverhaal
ISBN 9789085923503
PPN 403888336
Genre stripverhaal - historische roman
Thematrefwoord Tijdreizen ; Frankrijk; 17e eeuw
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Een reis door de tijd
Boek

Een reis door de tijd (2007-...)

vol. 12
Uitgeleend
Lorenzo De Pretto