The boss
DVD

The boss ([2016])/ directed by Ben Falcone

Na een paar maanden verblijf in de gevangenis probeert een voorheen succesvolle zakenvrouw weer terug aan de top te komen.

Recensie

Komedie van Ben Falcone, die samen met zijn vrouw en hoofdrolspeelster Melissa McCarthy (Spy; Tammy) het scenario schreef. Michelle is een succesvolle ondernemer die vanwege handelen met voorkennis in de gevangenis heeft gezeten en al haar geld is kwijtgeraakt. Haar voormalige assistent, de goedige Claire (Kristen Bell) biedt haar tijdelijk onderdak. Michelle ziet een gouden kans in het bijzondere familierecept voor brownies van Claire, en schakelt Claire's dochter die bij de scouting is in om ze te verkopen. Fabian Melchers (Telegraaf 21-4-'16) vindt McCarthy 'zeldzaam onsympathiek en onleuk'. Floortje Smit (Volkskrant 21-4-'16) is ietsje positiever. Zij schrijft dat McCarthy sterk is in visuele grappen, maar dat haar natuurkracht hier niet in toom wordt gehouden: 'The Boss is tamelijk erg en nog gaan mensen in Amerika in drommen naar de bioscoop voor de comédienne. (...) het succes van de film toont dat de vele liefhebbers van komedies met een sterke vrouwelijke hoofdrol nog slecht bediend worden.' Zij geeft 2 sterren.

Specificaties

Engels | 5053083085780

Titel The boss
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ben Falcone ; Melissa McCarthy ; Kristen Bell ; Peter Dinklage
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Universal, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (99 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Kathy Bates. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten, 2016
ISBN 5053083085780
PPN 405066260
Genre humoristische roman
Taal Engels