Alles met alles samen
Boek

Alles met alles samen ([2015])/ Jan Bot, interviews Arie de Bruin ; redactie Iris Stekelenburg-van Halen, ABC Redactie, Culemborg

Verhalen- en fotoboek voor het protestants-christelijk onderwijs ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het bestuurdersnetwerk VeeBee.

Aanwezigheid

Recensie

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van VeeBee (Verhalen met Beelden), het netwerk van schoolbestuurders in het protestants-christelijk onderwijs, is deze foto- en verhalenbundel gemaakt. Het boek leent zich voor openingen, vergaderingen, vertellingen en toespraken, waarbij de beelden de korte verhalen illustreren. De verhalen zijn thematisch geordend: identiteit, innovatie, inspiratie, onderwijs, ontwikkeling, opvoeden, vergeving, vertrouwen, verwachting en verbinding. Naast de korte verhalen van Jan Bot bevat de bundel ook interviews met onderwijsbestuurders die afgenomen zijn door pedagoog en oud-onderwijsbestuurder Arie de Bruin. De kleurenfoto's zijn verhalen op zich. Dit 'gebruiksboek' met verhalen en beelden is met name bestemd voor het protestants-christelijk onderwijs.

Specificaties

Nederlands | 9789057884658 | 109 pagina's

Titel Alles met alles samen
Auteur Jan Bot
Instelling /ABC Redactie, Culemborg ; /VeeBee-groep
Secundaire auteur Iris Stekelenburg-van Halem ; Arie de Bruin
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : Kwintessens, [2015]
Overige gegevens 109 pagina's - foto's - 25 cm
Annotatie Uitgave samengesteld in opdracht van de VeeBee-groep
ISBN 9789057884658
PPN 399543015
Rubriekscode 451.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Managers; Protestants-christelijk onderwijs; Interviews ; Volksverhalen; Fotoboeken
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Protestants-christelijk onderwijs