Spookdoelpunt [Dyslexie editie]
Boek

Spookdoelpunt [Dyslexie editie] ([2016])/ Gerard van Gemert, met illustraties van Mark Janssen

De twee voetballende vrienden Stijn en Storm mogen naar het WK met Jong Oranje. Tijdens het toernooi doemen de nodige problemen op, waardoor ze bijna de finale missen. Vanaf ca. 9 jaar. In lettertype dyslexie.

Aanwezigheid

Recensie

De twee voetballende vrienden Stijn en Storm mogen naar het WK met Jong Oranje. Natuurlijk doemen er tijdens het toernooi de nodige problemen op: hun voetbalvriend Bert Pringel wordt ervan beschuldigd de uitslag van een competitiewedstrijd naar zijn hand gezet te hebben, om daarmee geld te verdienen; er duikt een verdachte Italiaanse voetbalmakelaar op langs het veld, om Stijn en Storm bij zich in te lijven; dan is er nog Niels die steeds langskomt als de voetbalvrienden in de puree zitten en daarna plotseling weer verdwijnt en als klap op de vuurpijl worden de twee vrienden ook nog eens ontvoerd en dreigen ze de finale te gaan missen. Tiende deel van de serie 'De voetbalgoden'. Een boek vol avontuur, met de nodige wedstrijdverslagen tussendoor. Hiervan zullen veel voetballiefhebbers smullen. In de verte lijkt het verhaal op de Kameleon, waarin twee jongens elkaar ook onvoorwaardelijk steunen. Ouders zijn onbelangrijk in dit verhaal en ook de karakters worden weinig uitgewerkt. Dat mag de pret niet drukken. Heerlijk voetbalverhaal om een aantal uren lekker bij weg te dromen. Gedrukt in lettertype dyslexie. Vrij volle bladspiegel waarbij de tekst rechts niet wordt uitgelijnd. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463240918 | 208 pagina's

Titel Spookdoelpunt [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Secundaire auteur Mark Janssen
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2016]
Overige gegevens 208 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, (c)2012. - (De voetbalgoden ; 10) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463240918
PPN 405054947
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De voetbalgoden
Boek

De voetbalgoden (2015-...)

vol. 10
Uitgeleend
Gerard van Gemert