Scout and the sausage thief
Boek

Scout and the sausage thief (2016)/ Gill Lewis, illustrated by Sarah Horne

Scout wil net als haar ouders politiehond worden. Samen met drie vriendjes zit zij op de puppy academie. Maar op de dag van haar eerste belangrijke test gaat het mis. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Scout is een jonge herdershond, die net als haar ouders graag politiehond wil worden. Samen met drie vriendjes zit zij op de politie puppy academie. Op de dag van haar eerste belangrijke test gebeuren er allemaal onverwachte dingen, waar Scouts hulp verwacht wordt, alleen wil niemand op school naar haar luisteren. Als zij ook nog van diefstal wordt beschuldigd, loopt ze weg. Hoe moet Scout nu ooit een held worden... Eerste deel uit de serie 'Puppy Academy', over het wel en wee van vier honden op de politieschool. Grappig en leuk verhaal met perfect passende zwart-witillustraties op bijna elke bladzijde. Zeer toegankelijk gemaakt voor Nederlandse kinderen uit groep 7/8 die al een paar jaar Engels hebben gehad, door de handige uitklapbare woordenlijst, de uitleg hoe een Engels boek te lezen en de korte inhoud in het Nederlands voor elk hoofdstuk. De reeks 'Books 4 You'* is een echte aanwinst voor het lezen van Engelse boekjes voor kinderen die het nog een beetje eng vinden een Engels boek te lezen. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Engels | 9789048729548 | 133 pagina's

Titel Scout and the sausage thief
Auteur Gill Lewis
Secundaire auteur Sarah Horne
Type materiaal Boek
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2016
Overige gegevens 133 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Deze editie is tot stand gekomen in samenwerking met Oxford University Press - Oorspronkelijke uitgave: Oxford : Oxford University Press, 2015
ISBN 9789048729548
PPN 401535398
Genre detectiveroman - schoolverhaal
Thematrefwoord Politiehonden ; Schoolleven ; Diefstallen
Taal Engels

Relaties/Serie

Books 4you
Boek

Books 4you Engels lezen zonder woordenboek (2003-...)

vol.
Uitgeleend