Gizmo
Boek

Gizmo (2016)/ Michaela Morgan, illustrated by Glen McBeth

Gizmo komt uit een familie van beroemde uitvinders. Hij doet zelf ook niets liever dan leuke en 'handige' dingen uitvinden. Maar het gaat niet altijd zoals hij hoopt. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Gizmo doet niets liever dan leuke en 'handige' dingen uitvinden. Hij is vastbesloten om later net als zijn ouders uitvinder te worden, maar zijn uitvindingen hebben steeds onbedoelde effecten. Als zijn ouders op een avond uitgaan, komt er een oppas. Wanneer zij de tv aan wil zetten, krijgt ze de schrik van haar leven, want Gizmo heeft ook hier een onverwachte uitvinding gedaan. Dit boekje is bedoeld om het Engels te oefenen. Op de schutbladen staan allerlei technische voorwerpen afgebeeld die Gizmo zou kunnen gebruiken en die in het Engels worden benoemd. Ook is er een handige, uitklapbare verklarende woordenlijst voor- en achterin. Gizmo en zijn familie worden eerst voorgesteld. Het verhaal is in drie hoofdstukken verdeeld en er wordt steeds kort in het Nederlands uitgelegd waar het hoofdstuk over gaat. De gebeurtenissen zijn met de nodige humor beschreven en met veel witruimte tussen de regels. De hoekige zwart-witillustraties zijn getekend in een stijl die doet denken aan Cartoonnetwerk en hebben weinig details. Grappig boekje uit de serie 'Books 4 You'* voor groep 7 en 8. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Engels | 9789048729579 | 61 pagina's

Titel Gizmo
Auteur Michaela Morgan
Secundaire auteur Glen McBeth
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2016
Overige gegevens 61 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Deze editie is tot stand gekomen in samenwerking met Oxford University Press - Oorspronkelijke uitgave: Oxford : Oxford University Press, 2015
ISBN 9789048729579
PPN 40153538X
Thematrefwoord Uitvindingen
Taal Engels

Relaties/Serie

Books 4you
Boek

Books 4you Engels lezen zonder woordenboek (2003-...)

vol.
Uitgeleend