In de voetsporen van de heldin
Boek

In de voetsporen van de heldin ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven (2016)/ Edith de Wit, redactie: Ineke Hogema

Handreiking voor vrouwen om aan de hand van verhalen en films patronen in hun eigen leven te ontdekken en met die inzichten een gelukkiger leven te leiden.

Recensie

In dit boek leer je in twaalf fases, door in de voetsporen van de heldin te stappen, het verhaal van je eigen leven te ontdekken. Door als vrouw je eigen verhaal te kennen en te herkennen sta je steviger in je schoenen en kun je met meer vertrouwen nieuwe wegen bewandelen. De auteur is storycoach en geeft onder andere lezingen, workshops en trainingen. Dit boek geeft een andere kijk op de lijn in een verhaal. Door middel van sprookjes en films verduidelijkt de auteur de uitgelegde materie. Elk hoofdstuk bevat tevens inzichtvragen om je eigen verhaal beter te kunnen duiden. Een mooie en waardevolle aanvulling op bestaande boeken over dit onderwerp. Bevat informatie over de auteur, eindnoten en een literatuur- en filmlijst.

Specificaties

Nederlands | 9789080964990 | 163 pagina's

Titel In de voetsporen van de heldin : ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven
Auteur Edith de Wit
Secundaire auteur Ineke Hogema
Type materiaal Boek
Uitgave [Baarn] : S2Uitgevers, 2016
Overige gegevens 163 pagina's - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register
ISBN 9789080964990
PPN 402301900
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst; Vrouwen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst