Oogjes dicht!
Boek

Oogjes dicht! ([2016?])/ met medewerking van Walter Baele, Peter Kustermans, Ingeborg Ledolter, Hans Bourlon en Gert Verhulst

Bumba en zijn vriendjes kunnen niet slapen. De een is bang in het donker en de ander wil niet alleen slapen. Dan heeft Bumbalu een idee. Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, felgekleurde tekeningen en beweegbare flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bumba en zijn vriendjes kunnen niet slapen. Bumba is zijn knuffel kwijt, Bumbalu denkt dat er een krokodil onder zijn bed zit en Nanadu is bang in het donker. Maar dan heeft Bumbalu een idee. Stevig vierkant hardkartonnen prentenboek uit de serie over clown Bumba en zijn vriendjes, bekend van televisie, uitgebreide merchandising en een succesvolle theatershow. Per spread zijn er twee flapjes waarachter een plaatje verstopt zit. Hiernaar wordt in de tekst verwezen, wat de peuter aanmoedigt om te zoeken. De op peuters gerichte illustraties zijn in felle, primaire kleuren ingekleurd en zwart omlijnd. De tekst op rijm is nogal oubollig en voorspelbaar en loopt niet altijd even soepel, maar peuters zullen vooral geÜÅnteresseerd zijn in de herkenbare figuren en de flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462771499

Titel Oogjes dicht!
Secundaire auteur Jan Maillard ; Walter Baele
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle : Studio 100, [2016?]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op creation: Jan Maillard. - Omslag vermeldt: Ketnet en Met flapjes
ISBN 9789462771499
PPN 404315798
Thematrefwoord Slapengaan ; Angsten ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bumba
Boek

Bumba ([2005]-...)

Koffertje met drie vierkante, hardkartonnen prentenboekjes met eenvoudige, felgekleurde illustraties waarin clowntje Bumba en zijn vriendje Bumbalu die steeds tegengestelde dingen doen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend