Noachs drukke dierenboot
Boek

Noachs drukke dierenboot een veelkleurig voelboek ([2016])/ illustraties: Stuart Lynch, vertaling [uit het Engels]: Marijn Wenderich

Zie je al die dieren, twee aan twee? Noach neemt ze in zijn boot allemaal mee. Hardkartonnen uitgave naar het Bijbelverhaal over de ark van Noach. Met tekst op rijm, kleurrijke illustraties en voelelementen. Vanaf ca. 1 t/m 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit hardkartonnen prentenboekje met twee afgeronde hoeken heeft het Bijbelverhaal over de ark van Noach als uitgangspunt, maar de nadruk ligt op de dieren. Die worden per pagina twee aan twee getoond, en pas op de laatste spread verschijnt Noach met zijn vrouw en zien we de ark waarin alle eerder afgebeelde dieren (en meer) een plaatsje hebben gevonden. In de afbeeldingen zijn grote heldere kleurvlakken met klein motiefjes gecombineerd. Links liggen de dieren boven op de paginas, rechts verzinken ze juist, zodat de paginas mooi dicht kunnen en er voor peuterhandjes veel te voelen is. Alle figuren hebben sprekende oogjes en vrolijke gezichtsuitdrukkingen. De korte teksten zijn op eindrijm en staan in afwisselende lettertypes over de paginas. Een kleurrijk en vrij druk geheel voor kinderen van ca. 1 t/m 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086011575

Titel Noachs drukke dierenboot : een veelkleurig voelboek
Auteur Stuart Lynch
Secundaire auteur Marijn Wenderich
Type materiaal Boek
Uitgave Heerenveen : Benjamin, [2016]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaling van: Noah's noisy zoo. - Make believe iseas ltd
ISBN 9789086011575
PPN 402101847
Rubriekscode 226.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ark van Noach; Voelboeken
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Ark van Noach