Minecraft recepten voor dummies
Boek

Minecraft recepten voor dummies (2016)/ Jesse Stay, Thomas Stay, vertaling [uit het Engels]: Bart Roelofs voor Fontline ; redactie: Hessel Leistra, Fontline

Duik dieper in de wereld van Minecraft. Met aandacht voor o.a. hulpmiddelen, schuilplaatsen en wapens. Bevat handige tips en ontwerpen. Met kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 12/11/2024
    8-14 jaar - 2e verd. - Spanning en Avontuur - Sport en spel SIMULATIESPELEN STAY

Recensie

Wat kun je allemaal met het populaire sandboxspel Minecraft maken? In deze handzame gids 'voor dummies' staan stap-voor-stapinstructies voor o.a. het vinden van hulpmiddelen, het bouwen van een schuilplaats en het maken van verschillende soorten wapens. Het boek is geschreven door een vader en zijn 12-jarige zoon, maar het taalgebruik is volwassen. De opbouw van het boek is logisch. Het begint met de basis en werkt naar complexere zaken toe. Er zijn negen hoofdstukken, die zijn onderverdeeld in korte thema's van een hele of halve pagina. Deze thema's hebben een kop die geel is onderstreept. Tussen de alinea's is een flinke witruimte, die de leesbaarheid ten goede komt. Er wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal (gekleurde screenshots) om duidelijk te maken wat er moet gebeuren, waardoor je het gelezene direct in de praktijk kunt brengen. Of je nu konijnenstoofpot in het spel wil maken, of werken met sponzen - het staat er allemaal in. Bevat een uitgebreid register. Geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde spelers. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045351841

Titel Minecraft recepten voor dummies
Auteur Jesse Stay
Secundaire auteur Thomas Stay ; Bart Roelofs ; Hessel Leistra
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2016
Overige gegevens XIV, 194 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met index - Vertaling van: Minecraft recipes voor dummies. - Indianapolis : John Wiley & Sons, Inc., 2015
ISBN 9789045351841
PPN 405032870
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen