Clubliefde [Dyslexie editie]
Boek

Clubliefde [Dyslexie editie] ([2016])/ Gerard van Gemert, met illustraties van Mark Janssen

Stijn en Storm mogen proeftrainen bij de Engelse topclub Petchwood United. Maar dat vinden de supporters van de club Petchwood Spurs niet leuk. Vanaf ca. 9 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

Aanwezigheid

Recensie

De stervoetballers Stijn en Storm zijn uitgenodigd om een weekje op proef te komen bij de Engelse topclub Petchwood United. Daar ontmoeten ze ook Bert Pringel, vriend en topspeler van Kick '69, die waarschijnlijk, net als zij, voor de Engelse club gaat spelen. Dan worden ze opgeschrikt door een aanslag op Bert en zelf ontvoerd door supporters van de rivaliserende club Petchwood Spurs. Elfde deel uit de serie 'De Voetbalgoden' dat los van de andere delen gelezen kan worden, ondanks het teruggrijpen op eerdere gebeurtenissen. Het verhaal heeft vaart en combineert voetbalwedstrijden, trainingen, spannende gebeurtenissen en romantische aangelegenheden in een simpele stijl. De karakters zijn plat en de gebeurtenissen actueel, maar volledig over de top. Hoe oud de jongens zijn, wordt niet vermeld. Het lijken echter pubers in hun gedrag en voetbalachtergrond. De mix van spanning en hun voetbalsuccessen zorgt voor een makkelijk en prettig lezend verhaal. Bevat veel grote en kleine geveegde zwart-wittekeningen. Gedrukt in lettertype Dyslexie. Voor voetballiefhebbers vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463240949 | 169 pagina's

Titel Clubliefde [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Secundaire auteur Mark Janssen
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2016]
Overige gegevens 169 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, (c)2013. - (De voetbalgoden ; 11) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463240949
PPN 40540848X
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De voetbalgoden
Boek

De voetbalgoden (2015-...)

vol. 11
Uitgeleend
Gerard van Gemert