Gestolen overwinning [Dyslexie editie]
Boek

Gestolen overwinning [Dyslexie editie] ([2016])/ Gerard van Gemert, met illustraties van Mark Janssen

Er is ingebroken bij Daan. Hij vindt een briefje met het handschrift van een klasgenoot. Heeft die er iets mee te maken? Ondertussen staat voor E1 de halve finale van de beker op het programma. Vanaf ca. 7 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

Recensie

Er is ingebroken bij Daan, alias Kief de goaltjesdief. En dat is niet de eerste inbraak in de buurt. Er schijnt een jeugdbende actief te zijn, maar niemand krijgt ze te pakken. Daan vindt een briefje tussen de rommel van de inbraak, waarop zijn adres geschreven staat in het handschrift van klasgenoot Thijs. Samen met zijn vriend Remy probeert Daan het mysterie op te lossen door Thijs te confronteren met het briefje. Daarnaast spelen de twee jongens ook nog de halve finale van de bekerwedstrijd, waarvoor de spanning hoog oploopt. De finale is namelijk in het grote stadion van de profs. Deel uit de serie 'Kief de goaltjesdief'*. Vlot leesbaar, spannend verhaal voor kinderen die van voetbal houden, maar ook van spannende verhalen. De tekst is ingedeeld in korte hoofdstukken. Met enkele zwart-witillustraties, goed passend bij het verhaal. Het eind wordt wel wat afgeraffeld. Voor de fans van de serie zeker de moeite waard. Aantrekkelijk omslag. Gedrukt in lettertype Dyslexie. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463240987 | 53 pagina's

Titel Gestolen overwinning [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Secundaire auteur Mark Janssen
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2016]
Overige gegevens 53 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, (c)2014. - (Kief, de goaltjesdief ; dl. 9) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463240987
PPN 40540803X
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal ; Diefstallen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kief de goaltjesdief
Boek

Kief de goaltjesdief (2015-...)

vol. [9]
Uitgeleend
Gerard van Gemert