Inspector Lewis. 9: Het complete 9e seizoen
DVD

Inspector Lewis. 9: Het complete 9e seizoen ([2016])/ Kevin Whately

Inspecteurs Robert Lewis en James Hathaway krijgen te maken met een nieuwe chef die moeite heeft met de traditionele werkmethode van Lewis.

Aanwezigheid

Recensie

Negende seizoen van de Britse detectiveserie die een spin-off is van de serie Inspector Morse. Robert 'Robbie' Lewis (Kevin Whately) was eerst de assistent van Morse en werd na diens dood bevorderd tot rechercheur. Inmiddels is hij zelf met pensioen, maar wordt door zijn vroegere assistent, nu rechercheur James Hathaway (Laurence Fox) regelmatig te hulp geroepen. Met behulp van patholoog-anatoom dr. Laura Hobson (Clare Holman) lossen ze moordmysteries op die zich afspelen in het historische Oxford met zijn universiteitscampus en omgeving. In seizoen 9 krijgen Hathaway en zijn nieuwe assistente DS Lizzie Maddox (Angela Griffin) een nieuwe chef, Chief Superintendent Joseph Moody (Steve Toussaint) die veel moeite heeft met de traditionele manier van werken van Lewis. Dit seizoen bestaat uit drie tweedelige afleveringen. Uitgezonden door de KRO.

Specificaties

Engels | 8717344760362

Titel Inspector Lewis. 9: Het complete 9e seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kevin Whately ; Laurence Fox ; Colin Dexter
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Bridge Entertainment, [2016]
Overige gegevens 2 dvd-video's (6 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Kevin Whately, Laurence Fox, Clare Holman. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Geïnspireerd op de Inspector Morse-boeken van Colin Dexter - Videoversie van de televisiefilms: Groot-Brittannië : ITV, 2015
ISBN 8717344760362
PPN 406353131
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

Inspector Lewis
DVD

Inspector Lewis (2007-...)

vol. Seizoen 9
Uitgeleend