Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Tour du Mont Blanc
Boek

Tour du Mont Blanc Frankrijk, Italië, Zwitserland : de officiële route, 9-11 dagetappes, de varianten, de mooiste tour (2016)/ Noes Lautier, redactie Noes Lautier, Robert Eckhardt, Marcia van Bijnen, Robert Weijdert ; wandelingen en routeconcept Noes Lautier ; fotografie Noes Lautier (tenzij anders vermeld)

Bergwandelgids voor de Tour du Mont Blanc, een populaire rondwandeling in de Alpen.

Aanwezigheid

Recensie

De Tour du Mont Blanc is een populaire rondwandeling in de Alpen. Gemiddeld neemt het een dag of tien om het bergmassief te ronden. Daarbij worden de landen Frankrijk, Italië en Zwitserland aangedaan. De tocht dankt zijn goede reputatie aan de avontuurlijke, doch voor de gemiddelde wandelaar begaanbare paden, de prachtige uitzichten en de grote afwisseling. In deze gids wordt alle praktische informatie gegeven. De route is opgedeeld in hoofdtrajecten en varianten met informatie over de moeilijkheidsgraad, tijdsduur, het aantal te stijgen en te dalen meters, overnachtingsmogelijkheden en een routebeschrijving. Voorzien van duidelijke overzichtskaartjes. Daarnaast informatie ten behoeve van de voorbereiding en alle telefoonnummers van hutten, hotels en reddingsdiensten. Geïllustreerd met veel kleurenfoto's. Met deze geheel herziene gids (gegevens afgesloten: maart 2016) kan de wandelaar eenvoudig zijn eigen Tour du Mont Blanc indelen en plannen. Alleen nog de topografische kaarten kopen, want die zijn hier niet in opgenomen. De auteur was jarenlang verbonden aan het buitensporttijdschrift Op Pad en schreef o.a. vier andere bergwandelgidsen.

Specificaties

Nederlands | 9789082334517 | 96 pagina's

Titel Tour du Mont Blanc : Frankrijk, Italië, Zwitserland : de officiële route, 9-11 dagetappes, de varianten, de mooiste tour
Auteur Noes Lautier
Type materiaal Boek
Editie 2e geheel herziene editie;
Uitgave Blaricum : Uitgeverij Robert Weijdert, 2016
Overige gegevens 96 pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Huttentrektocht - 1e druk: 2009
ISBN 9789082334517
PPN 40499430X
Rubriekscode Europa 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wandeltochten; Franse Alpen ; Wandeltochten; Alpen; Italië ; Wandeltochten; Alpen; Zwitserland
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Frankrijk (Franse Alpen)