De schat in het heelal
Boek

De schat in het heelal ([2016])/ Lucy & Stephen Hawking, met illustraties van: Danielle Futselaar

De vader van Annie doet in Amerika onderzoek naar leven op Mars. George gaat bij hen op bezoek. Samen met Annie reist hij een speciale robot achterna naar Mars. Met veel informatie over het heelal. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Annie verhuist naar Amerika waar haar vader Erik onderzoek doet naar leven op Mars. George gaat bij haar op bezoek. Erik stuurt een speciale robot naar Mars. Die reageert anders dan verwacht. George en Annie gaan daarom met de supercomputer van Erik ook naar Mars. Daar krijgen ze de ene vreemde boodschap na de andere. Erik begrijpt er niets van en reist hen achterna. Dit interessante tweede deel van een trilogie is een mix van feit en fictie. Het is een coproductie van de natuurkundige Stephen Hawking en zijn dochter. Ze willen een actuele visie geven op de ontwikkeling van het heelal, van de Big Bang tot nu. Het boek bevat veel glanzende kleurenfoto's in twee kaders en grappige zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020622324 | 222 pagina's

Titel De schat in het heelal
Auteur Lucy Hawking
Secundaire auteur S.W. Hawking ; Daniëlle Futselaar ; Aimée Warmerdam
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave Alkmaar : Kluitman, [2016]
Overige gegevens 222 pagina's, 32 ongenummerde pagina's foto's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Colofon vermeldt als vertaalster: Aimée Warmerdam - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Pimento, (c)2009 - Vertaling van: George's cosmic treasure hunt. - London : Random House Children's Books, (c)2009
ISBN 9789020622324
PPN 405392672
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Heelal ; Robots
Taal Nederlands

Relaties/Serie

George
Boek

George (2016-...)

vol. 2
Uitgeleend
Lucy Hawking