Heksje Lilly redt de magische eenhoorn
Boek

Heksje Lilly redt de magische eenhoorn ([2016])/ Knister, tekeningen: Birgit Rieger ; Nederlandse vertaling [uit het Duits] en bewerking: Merel Leene

Heksje Lilly wil graag een eenhoorn ontmoeten. Met een toverspreuk komt ze in de sprookjeswereld. Daar blijkt dat de magische eenhoorn in gevaar is. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Heksje Lilly wil graag een eenhoorn ontmoeten. Gelukkig weet ze door haar toverboek aardig wat over heksensprongen en lukt het haar om in de sprookjeswereld te belanden. Daar blijkt dat de magische eenhoorn in gevaar is. Lilly heeft een plan, waarvoor ze niet alleen toverkunsten, maar ook dapperheid nodig heeft! In dit deeltje in de inmiddels meer dan dertig delen tellende serie over heksje Lilly zoekt ze zelf het avontuur op. Lilly is een vriendelijk, lief maar ook pittig heksje, een gewoon meisje dat ongewone dingen beleeft en de lezer snel voor zich inneemt. De ruime bladspiegel en grote schreefloze letters maken het verhaal zeer toegankelijk voor jonge lezers, al is de serie ook om voor te lezen erg geschikt. De kleurige waterverfillustraties en de in ander lettertype weergegeven citaten uit het toverboek verlevendigen het geheel en natuurlijk heeft ook dit deel een leeslint met een rubberen Lilly eraan. Door de introductietekst voorin is het boek onafhankelijk te lezen en achterin staat een leuke knutseltip. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020683738 | 107 pagina's

Titel Heksje Lilly redt de magische eenhoorn
Auteur Knister
Secundaire auteur Birgit Rieger ; Merel Leene
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2016]
Overige gegevens 107 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Hexe Lilli und das leuchtende Einhorn. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, 2015
ISBN 9789020683738
PPN 403979420
Genre sprookjes
Thematrefwoord Heksen ; Toveren ; Eenhoorns
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Heksje Lilly
Boek

Heksje Lilly (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Knister