MeisjeDjamila
Boek

MeisjeDjamila life in Texas, expectations vs reality, holiday ins & outs, emoji's fashion, diy's, quiz, test, puzzels en héél véél challenges van Djamila (juni 2016)/ idee en inhoud: Djamila (MeisjeDjamila), hoofdredactie: Daniëlle Hartemink en Barry van Langen ; eindredactie: Marloes Levie ; redactie: Daniëlle Hartemink, Koen Helder, Barry van Langen, Simone Lensink ; fotografie: Eelco Hofstra, Marloes Levie e.a.

MeisjeDjamilla, bekend van haar YouTube filmpjes, geeft doetips en vertelt over haar leven in Texas en wat ze mist in Nederland. Met ook grappige kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 tm 14 jaar.

Recensie

Het zomer-doeboek van YouTuber 'MeisjeDjamila' doet qua lay-out denken aan een tijdschrift. Het kleurrijke boek zit vol met interactieve 'challenges', lekkere frisse zomerse recepten en vele testjes om de zomer door te komen. Naast de nodige informatie over de favoriete vakantielanden van de auteur komen er ook persoonlijke zaken aan bod. Er staan bv. foto's in van vroeger en de auteur gaat in op de reden waarom ze naar Texas vertrok en wat ze mist aan Nederland. Naast alle leuke tests en recepten komen er ook spelletjes, kleurplaten en interessante feitjes aan bod. MeisjeDjamila is met haar bijna half miljoen abonnees vooral bekend van haar gelijknamige YouTube-kanaal waar ze drie keer per week een filmpje plaatst over alles wat haar interesseert en met dit boek maakt zij haar debuut. De uitgave is luchtig van toon, vrolijk, vlot en bevat vele kleurenfoto's en kleurrijke tekeningen. Het boek zal het vooral goed doen bij de huidige kijkers van haar filmpjes, maar zal het ook goed doen bij de toekomstige fans van MeisjeDjamila. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085670209 | 98 pagina's

Titel MeisjeDjamila : life in Texas, expectations vs reality, holiday ins & outs, emoji's fashion, diy's, quiz, test, puzzels en héél véél challenges van Djamila
Auteur Djamila"
Secundaire auteur Daniëlle Hartemink ; Eelco Hofstra
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Hilversum] : FC Klap, juni 2016
Overige gegevens 98 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
ISBN 9789085670209
PPN 405896573
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen MeisjeDjamila
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord MeisjeDjamila