De grote voetbal-iq-test
Boek

De grote voetbal-iq-test daag je vrienden uit! ([2016])/ Willem van Beeren & Harry Hamer, fotografie Tom Bode, VI Images, Hollandse Hoogte, Pieter Stam de Jonge ; coördinatie & eindredactie Bjorn Goorden ; eindredactie Femke Wijnia, Jorg Heijmink Liesert

Over 190 voetbalthema's worden telkens zes (quiz)vragen gesteld. Het betreft thema's als voetbalvrouwen, clubmascottes en wereldvoetballers. Met veel foto's in kleur. Vanaf ca. 14 jaar.

Recensie

Dit rijk geïllustreerde boek biedt de kans om kennis op het gebied van voetbal te testen en anderen uit te dagen. Over 190 voetbalthema's worden telkens zes vragen gesteld. Het betreft thema's als voetbalvrouwen, de 'Koemannetjes', clubmascottes en wereldvoetballers. De antwoorden zijn achter in het boek opgenomen. De vragen per thema hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Het boek biedt mogelijkheden voor diverse spelvormen, waarbij gevarieerd kan worden met onder andere de factor tijd en het te behalen (eind)resultaat. Voorzien van zeer veel foto's, waarvan de meeste in kleur. De korte teksten staan veelal op een achtergrond van verschillende kleuren. De schrijvers zijn beiden redacteur bij een bekend landelijk voetbaltijdschrift. Met vragen over het heden, verleden en onderwerpen die het voetbal raken, is dit boek voor voetballiefhebbers, in het bijzonder voetbalkenners, zonder meer het lezen - of beter gezegd het spelen - waard. Vanaf ca. 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789067971355 | 192 pagina's

Titel De grote voetbal-iq-test : daag je vrienden uit!
Auteur Willem van Beeren
Secundaire auteur Harry Hamer ; Tom Bode ; Bjorn Goorden
Type materiaal Boek
Uitgave [Utrecht] : Voetbal International, [2016]
Overige gegevens 192 pagina's - gekleurde en zwart-wit illustraties - 30 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: De VI quizmasters presenteren
ISBN 9789067971355
PPN 408142472
Rubriekscode 619.16
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Voetbal; Quizvragen
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Quizvragen