The secret life of pets
Boek

The secret life of pets Max en zijn vrienden (2016)/ bewerkt door Dennis R. Shealy, geïllustreerd door Craig Kellman ; vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré

Hond Max (ik-figuur) is dol op zijn baasje, maar helaas is zij vaak weg. Gelukkig heeft Max veel vrienden in het gebouw. Zonder dat hun baasjes het weten, beleven de huisdieren de wildste avonturen. Prentenboek met kleurrijke illustraties gebaseerd op de animatiefilm. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

'The Secret Life of Pets' is een animatiefilm, die in augustus 2016 in Nederland in première ging. De film gaat over een aantal bijzondere huisdieren, die van alles beleven nadat hun baasjes hen nietsvermoedend thuis hebben achtergelaten. In deze uitgave lezen we alles over de hoofdpersonen uit de film. Max (ik-figuur), de hond van Katie, stelt de beesten (een aantal honden, een kat, een vogel en een cavia) die bij hem in de flat wonen één voor één aan de lezer voor. Als klap op de vuurpijl brengt Katie nog een vriendje voor Max mee, maar of hij daar nu wel zo blij mee is? In het mooi verzorgde boek met harde kaft wordt op iedere dubbele pagina een nieuw dier voorgesteld. Hierbij staan de belangrijkste kenmerken van het dier beschreven en wordt kort geschetst wat de dieren het liefst uitspoken als hun baasjes van huis zijn. Er worden (nog) geen daadwerkelijke avonturen beleefd. De bladzijden bevatten slechts enkele regels tekst en worden hoofdzakelijk gevuld door kleurrijke illustraties die zijn gebaseerd op de beelden uit de film. Een leuke aanvulling voor fans van de film vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047803911

Titel The secret life of pets : Max en zijn vrienden
Uniforme titel Max en zijn vrienden
Secundaire auteur Dennis R. Shealy ; Craig Kellman ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, 2016
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Titelpagina en omslag vermelden: Illumination presents - Vertaling van: Max and friends. - Centum Books Ltd.
ISBN 9789047803911
PPN 406559120
Thematrefwoord Huisdieren
Taal Nederlands