Dubbelleven
Boek

Dubbelleven misleiding, moord, leugens. Wie kun je vertrouwen? ([2016])/ Danielle Steel, vertaald [uit het Engels] door Josee Koning

De wegen van Marshall, die jarenlang undercover was in een drugskartel, en die van Ariane, die zwanger raakt van haar kidnapper, kruisen zich op wonderlijke wijze.

Aanwezigheid

Recensie

Geheim agent Marshall werkt al jaren undercover in Colombia. Als hij ontmaskerd dreigt te worden, wordt hij net op tijd gered, maar zijn geliefde wordt vermoord door een drugsbaron. Nadat hij enigszins hersteld is, gaat Marshall werken als beveiliger van de Amerikaanse president en diens gezin. Een aanslag zorgt ervoor dat hij niet meer kan werken. Intussen is de dochter van de ambassadeur van Argentinië ontvoerd. Na een spectaculaire bevrijdingsactie trekt Ariana zich terug in Parijs, waar Marshall ook woont. Hij ontdekt dat Ariana nog steeds bedreigd wordt. Hun beider leven loopt gevaar. De roman bevat verschillende verhaallijnen die in Parijs bij elkaar komen. Beide hoofdpersonen leiden noodgedwongen een dubbelleven om hun identiteit te beschermen. Het is een spannend verhaal, met natuurlijk romantiek zoals van deze schrijfster verwacht mag worden. Op het laatst gaat het allemaal een beetje snel, de ontknoping valt wat tegen. Niettemin een vooral spannend verhaal met reële aandacht voor het verwerken van trauma's.

Specificaties

Nederlands | 9789024570805 | 315 pagina's

Titel Dubbelleven : misleiding, moord, leugens. Wie kun je vertrouwen?
Auteur Danielle Steel
Secundaire auteur Josee Koning
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2016]
Overige gegevens 315 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Undercover. - Londen : Bantam Press, 2015
ISBN 9789024570805
PPN 405033648
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands