Passie achter een masker
Boek

Passie achter een masker (2016)/ Sylvia Day, vertaling [uit het Engels]: Eefje Bosch

"Hij draagt een masker... en hij achtervolgt haar. Hij staart haar aan zoals alleen Colin dat deed. Maar Colin is dood en Amelia denkt dat ze nooit meer zo zal huiveren van verlangen, nooit meer trillend zijn naam uit zal schreeuwen. In een maanverlichte tuin delen ze één kus. Geobsedeerd probeert Amelia te achterhalen wie deze onbekende is."Een vrouw uit gegoede kringen wordt verliefd op een woonwagenbewoner, het standsverschil is groot; nadat de man om het leven is gekomen, kan zij hem niet vergeten.

Aanwezigheid

Recensie

Deze veredelde intiemroman speelt zich af in de achttiende eeuw. Amelia komt uit gegoede kringen en is verliefd op de woonwagenbewoner Colin en hij op haar. Maar deze liefde lijkt geen toekomst te hebben en dan komt Colin ook nog om het leven. Amelia kan hem niet vergeten. Wanneer ze op een gemaskerd bal de blik van een man ziet, doet die haar wel heel erg aan Colin denken en ze probeert te achterhalen wie deze onbekende is. Hij blijkt Montoya te heten en met hem heeft ze enkele vurige vrijpartijen die uitgebreid beschreven worden. Maar is hij wel degene die hij zegt te zijn? Derde deel van de vierdelige 'Passie-serie'. Als losstaande delen te lezen, sommige personages komen in meerdere delen voor. Eerder verschenen: 1. 'Als de passie wint'* en 2. 'Passie voor het spel'**. Sylvia Day is New York Times bestsellerauteur van meer dan twintig romans, waaronder de 'Crossfire'-serie. Haar boeken verschijnen in veertig landen en er zijn wereldwijd meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht.

Specificaties

Nederlands | 9789402715101 | 318 pagina's

Titel Passie achter een masker
Auteur Sylvia Day
Secundaire auteur Eefje Bosch
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, 2016
Overige gegevens 318 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: A passion for him. - New York : Kensington Publishing Corp., (c)2007
ISBN 9789402715101
PPN 405049501
Genre erotisch verhaal - historische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Passie-serie
Boek

Passie-serie (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Sylvia Day