Niets te kiezen
Boek

Niets te kiezen (januari 2017)/ Karma Brown, vertaling [uit het Engels] Irene Paridaans

Een ongewenst kinderloze vrouw krijgt het ultieme cadeau van haar hartsvriendin, maar het cadeau heeft een te hoge prijs.

Recensie

Tweede roman van de veelbelovende auteur van 'Ga niet weg'*. Brown heeft vanwege kanker zelf fertiliteitsproblemen ervaren. Nadat haar zus door draagmoederschap haar kinderwens vervulde, schreef de auteur deze ode aan de fragiliteit van het leven. Hannah en Ben zijn, ondanks jaren vol medische ingrepen, hoge kosten en inspanning, nog kinderloos. Kate, al 25 jaar de beste vriendin van Hannah, besluit dat ze niet anders kan dan Hannah moeder maken. Het is een droom die uitkomt, totdat er omstandigheden komen die ze nooit hadden kunnen voorzien. Meermaals moet Hannah keuzes maken tussen haar ongeboren kind en haar feitelijke zus. Die strenge keuzes tonen haar wanhoop. Die wanhoop is ook de kracht van dit boek: de wanhoop om het moederschap en de machteloosheid om je dierbaren te kunnen redden. Verteld vanuit het oogpunt van beide vrouwen zal dit verhaal lezers naar adem laten snakken, maar ook dankbaarheid laten ervaren voor basale zaken. Dit is geen waargebeurd verhaal, maar de persoonlijke ervaringen van de auteur maken dit een hartverscheurend saga die lang bij blijft.

Specificaties

Nederlands | 9789402716405 | 334 pagina's

Titel Niets te kiezen
Auteur Karma Brown
Secundaire auteur Irene Paridaans
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : HarperCollins, januari 2017
Overige gegevens 334 pagina's - 22 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Vertaling van: The choices we make. - Don Mills, Ontario : MIRA®, July 2016
ISBN 9789402716405
PPN 405049927
Genre psychologische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

IBS thriller
Boek

IBS thriller (2009-...)

vol. 139
Uitgeleend