Op de liefde
Boek

Op de liefde roman ([2017])/ Karen Kingsbury, vertaald [uit het Engels] door Petra Butler-de Vries

Als Bailey Flanigan op het punt komt dat ze beslissingen over haar toekomst moet nemen, wordt ze onzeker en komt ze voor uitdagingen en dilemma's te staan.

Recensie

Vierde en afsluitende deel in de 'Bailey Flanigan'-serie (Deel 1: 'Op eigen benen'*, deel 2: 'Uit het oog'**, deel 3: 'Uit het hart'***). Bailey houdt met heel haar hart van Brandon en wil niets liever dan bij hem zijn, maar ze kan niet langer tegen alle hectiek en de paparazzi die bij het leven van een filmster als hij horen. Dat plaatst haar voor een dilemma: blijft ze bij hem in Los Angeles of gaat ze in op de vraag van het CKT om hun regisseur te worden. Na lang wikken en wegen besluit Bailey terug te gaan naar Bloomington, maar in plaats van dat het haar vrede brengt, voelt ze zich terneergeslagen en mist ze Brandon enorm. Steeds meer beseft ze dat ze moet kiezen, maar wat? Bailey, Brandon, Cody... Alle personages in deze roman voelen bijna als familie, zo vertrouwd zijn ze, en dat maakt dat je je als lezer meegenomen wordt in het verhaal en alles van dichtbij lijkt mee te beleven. Wel zou Baileys verhaal, dat nu over vier boeken verdeeld is, een stukje korter kunnen, want steeds weer al die dilemma's en keuzes worden een beetje afgezaagd en geven je het idee dat je niets nieuws leest. Maar trouwe fans zullen daar waarschijnlijk niet om malen en het verhaal gewoon in een keer verorberen. De 'Bailey Flanigan'-serie vormt het voorlopige einde van de series rondom de Baxters.

Specificaties

Nederlands | 9789029724753 | 367 pagina's

Titel Op de liefde : roman
Auteur Karen Kingsbury
Secundaire auteur Petra Butler-de Vries
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Voorhoeve, [2017]
Overige gegevens 367 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Loving. - Grand Rapids, Michigan : Zondervan Publishing House, 2012. - (Bailey Flanigan series ; 4)
ISBN 9789029724753
PPN 405077335
Genre familieroman - protestants milieu - romantische verhalen
Taal Nederlands