Het lot van de wereld
Boek

Het lot van de wereld ([2016])/ Sean Fay Wolfe, vertaald uit het Engels door Annet Mons

Op het moment dat Stan denkt dat hij en zijn vrienden verslagen zijn door de Noctem-alliantie, verschijnt Black Hood, een systeemfout op de server, en blijkt de waarheid heel anders te zijn dan hij dacht. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Element City is in handen van de Noctem-alliantie. De republikeinse President Stan2012 trekt ten strijde om eerst het dorp Adoria binnen te vallen en vandaaruit Element City te heroveren. Er vallen veel doden. Op het moment dat Stan denkt te zijn verslagen, verschijnt Black Hood, een systeemfout op de server, en blijkt de waarheid heel anders te zijn... Vierde en laatste deel van de serie 'Strijd om Elementia'*, gebaseerd op de overbekende game Minecraft. Verhaal in twee delen. Eerst de voorbereidingen en de aanval op de stad en daarna de ontmoeting met Black Hood en de gevolgen. Je moet het spel kennen, wil je het verhaal kunnen volgen. Met name vanwege de grote hoeveelheid game-gerelateerde woorden (respawnen, mobs). Het vierde deel is niet los te lezen van de eerdere delen, door de grote hoeveelheid personages en verwijzingen naar eerdere gebeurtenissen. Het taalgebruik is redelijk formeel met lange zinnen (soms vier tot zes regels). Zonder illustraties, maar met kleurrijke Minecraft-figuur op het omslag. Geschikt voor liefhebbers van Minecraft vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000352005 | 422 pagina's

Titel Het lot van de wereld
Auteur Sean Fay Wolfe
Secundaire auteur Annet Mons
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2016]
Overige gegevens 422 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Herobrine's message (parts III & IV). - New York : HarperCollins Children's Books, 2016. - (The Elementia chronicles ; book 4)
ISBN 9789000352005
PPN 404994032
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Minecraft (computerprogramma)
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Strijd om Elementia
Boek

Strijd om Elementia een Minecraft-avontuur (2015-...)

vol. 4
Uitgeleend
Sean Fay Wolfe