Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Neem een kijkje onder... de motorkap
Boek

Neem een kijkje onder... de motorkap ([2017])/ Esther Porter, vertaling [uit het Engels]: Anja De Lombaert ; eindredactie: Corian Linnemans

Weet je wat er te vinden is onder de motorkap van een auto? Bekijk wat er allemaal gebeurt voordat een auto kan rijden, hoe de remmen werken en de versnellingsbak. Met schematische kleurenillustraties over dubbele bladzijden. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hoe een auto er aan de buitenkant uitziet, is duidelijk te zien. Maar wat is er te vinden onder de motorkap van zo'n glimmende auto? Hoe start een auto? Wat gebeurt er allemaal voordat hij kan rijden, hoe werken de remmen, de versnellingsbak en de koeling. Waarom zit er een computer in en wat gebeurt er als hij kapot gaat. In deze uitgave laten duidelijke (ook schematische) illustraties in vrij matte kleuren zien hoe een motor werkt en de korte, duidelijke teksten geven daarbij uitleg. Achterin is een lijst met moeilijke woorden opgenomen evenals tips voor meer informatie in boeken en websites. Een korte quiz test de kennis die is opgedaan. Helaas zijn de antwoorden niet terug te vinden. Maakt deel uit van de serie 'Neem een kijkje onder...'*. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461755803 | 32 pagina's

Titel Neem een kijkje onder... de motorkap
Uniforme titel De motorkap
Auteur Esther Porter
Secundaire auteur Corian Linnemans ; Andres Lozano ; Anja De Lombaert
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2017]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Illustraties: Andrés Lozano - Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Peeking under the bonnet. - North Mankato, Minnesota : Capstone Global Library Limited, (c)2016. - (What's beneath)
ISBN 9789461755803
PPN 406389519
Rubriekscode 657.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Auto's
PIM Rubriek Verkeer en Vervoer
PIM Trefwoord Auto's

Relaties/Serie

Neem een kijkje onder...
Boek

Neem een kijkje onder... (2017)

vol.
Uitgeleend