Everybody wants some!!
DVD

Everybody wants some!! ([2016])/ written and directed by Richard Linklater

In 1980 begint een groep vrienden hun eerste jaar aan de universiteit in Texas. Ze experimenteren met drank, drugs en vrouwen en moeten zich bewijzen in het honkbalteam van de universiteit.

Recensie

Komedie van Richard Linklater (Before sunrise; Boyhood). Het verhaal speelt in het najaar van 1980 en volgt een groep vrienden tijdens de week voor het begin van hun eerste jaar aan de universiteit in Texas. Ze proberen hun weg te vinden in de vrijheden en verantwoordelijkheden van de volwassenheid - drank, drugs, vrouwen - en moeten zich bewijzen in het honkbalteam van de universiteit. De film wordt geadverteerd als 'de spirituele opvolger van Dazed and confused', de cultfilm van Linklater uit 1993. De titel verwijst naar de song van de Amerikaanse hardrockband Van Halen. De film is goed ontvangen. Nigel M. Smith (theguardian.com) geeft 4 sterren. Hij schrijft dat Linklater zijn 'most purely pleasurable effort' aflevert sinds Dazed and Confused, noemt de vrienden 'intensely lovable' en de cast 'Collectively, they're one hell of ensemble, with Powell and Hoechlin as charismatic standouts'.

Specificaties

Engels | 8711983102736

Titel Everybody wants some!!
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Richard Linklater ; Blake Jenner ; Tyler Hoechlin ; Ryan Guzman
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (117 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Blake Jenner, Tyler Hoechlin, Ryan Guzman. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Annapurna Pictures, 2016
ISBN 8711983102736
PPN 406627258
Taal Engels