Waar is Beer?
Boek

Waar is Beer? ([2016])/ Jonathan Bentley, redactie: Margrete Lamond en Alyson O'Brien ; vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal, Feerwerd

Tom is zijn knuffel kwijt. En zonder Beer kan hij echt niet slapen! Tom zoekt overal maar hij ziet Beer nergens. Zal hij hem nog vinden? En kan iemand misschien helpen zoeken? Prentenboek met grappige, dynamische kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een jongetje, Tom, is zijn beer kwijt. Hij gaat overal zoeken: in bed, in de kast, op een plank, in de badkamer, onder de bank en zelfs buiten. Hij is moe en wil heel graag gaan slapen maar zonder beer lukt het niet. Zou hij zijn knuffel nog vinden? Dit boek blinkt uit door de in zachte tinten ingekleurde illustraties, die steeds twee pagina's vullen. Het grappige van het verhaal is dat op elke afbeelding het zoekende jongetje is te zien met in zijn kielzog een gigantische beer, die voor hem onopgemerkt blijft. Dit boek bevat vooral door de illustraties een bijzondere en onverwachte wending. Zeer geschikt voor peuters en ouders die de wanhoop nabij zijn als de knuffel een keer kwijt is. Origineel uitgewerkt. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048313297

Titel Waar is Beer?
Auteur Jonathan Bentley
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Margrete Lamond ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave [Utrecht] : Veltman Uitgevers, [2016]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Where is Bear? - Victoria : Little Hare Books, 2016
ISBN 9789048313297
PPN 405032560
Thematrefwoord Knuffels
Taal Nederlands