Our kind of traitor
DVD

Our kind of traitor ([2016])/ directed by Susanna White

Een criminele Russische miljonair die wil overlopen naar het westen gebruikt een jong Engels paar om in contact te komen met de Britse inlichtingendienst.

Recensie

Thriller van Susanna White (Parade's end), gebaseerd op het boek* van John Le Carré. Een jong Engels stel dat met vakantie is in Marokko raakt bevriend met een criminele Russische miljonair. Hij vraagt hen contact te leggen met de Britse inlichtingendienst omdat hij wil overlopen naar het westen. In de hoofdrollen bekende namen, o.a. Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, Naomie Harris en Damian Lewis. Bor Beekman (Volkskrant 2-6-'16) geeft 3 sterren: 'een flard relatiedrama wordt gemengd met generieke, wat groteske spionagethrilleractiviteiten. (...) Our Kind of Traitor is eerder vermakelijk dan spannend, met Denemarkens steracteur Stellan Skarsgård in een aanstekelijk rol als de overlopende Dima (...)

Specificaties

Engels | 8713045247850

Titel Our kind of traitor
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Susanna White ; Ewan McGregor ; Naomie Harris ; John Le Carré ; Stellan Skarsgård
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : 20th Century Fox Home Entertainment, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (107 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Ewan McGregor, Naomie Harris, Stellan Skarsg°ard, Damian Lewis. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op een roman van John Le Carré - Videoversie van de film: Verenigde Staten, 2016
ISBN 8713045247850
PPN 406909237
Genre thriller
Taal Engels