Trippel Trappel dierensinterklaas
DVD

Trippel Trappel dierensinterklaas (2015)/ regie Albert 't Hooft & Paco Vink

Fretje wil met de dieren uit de buurt een 'dierensinterklaasfeest' vieren. Daarom gaat hij met Takkie en Kari op zoek naar de boot van Sinterklaas. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Animatiefilm van Albert 't Hooft en Paco Vink (Paultje de draak). Huisdier Fretje is jaloers op zijn baasje die elk jaar cadeautjes in zijn schoen krijgt van Sinterklaas. Hij is toch ook braaf geweest dus waarom krijgt hij geen cadeautjes? Omdat het al 5 december is besluiten Fretje en zijn vrienden zelf hun verlanglijstje naar de Sint te brengen. Samen met Kari de kanarie en Takkie de wandelende tak beleeft Fretje een avontuurlijke tocht. Met de stemmen van o.a. Georgina Verbaan, Kasper van Kooten en Hans Somers. De recensenten geven 3-4 sterren. Marco Weijers (Telegraaf 8-10-'14): '(...) oogstrelende eenvoud van handmatige 2D-animatie (...) Daarnaast is het verhaal goed doorwrocht en zit de film vol uitgekiende visuele grappen. (...) steekt met staf en mijter uit boven de zee van Sinterklaasfilms die de afgelopen jaren zijn uitgebracht. (...)' Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8715664117422

Titel Trippel Trappel dierensinterklaas
Uniforme titel Trippel Trappel
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Albert 't Hooft ; Paco Vink ; Hans Somers ; Georgina Verbaan
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch Filmworks, 2015
Overige gegevens 1 dvd-video (68 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlandse stemacteurs onder andere: Hans Somers, Georgina Verbaan, Reinder van der Naalt, Kasper van Kooten. - Nederlands of Vlaams gesproken - Videoversie van de animatiefilm: Nederland : Il Luster Productions, (c)2014
ISBN 8715664117422
PPN 406645590
Genre sinterklaas
Thematrefwoord Sinterklaas ; Zoektochten
Taal Nederlands