Master your mindset
Boek

Master your mindset leef je mooiste leven (november 2016)/ Michael Pilarczyk, redacteur: Graa Boomsma ; eindredacteur: Jet Hopster

Zelfhulpboek om je persoonlijke en zakelijk doelstellingen te behalen door inzicht, veranderen van je denkpatronen, doelen stellen en vervolgens het uitvoeren.

Aanwezigheid

Recensie

Lezers zullen zich herkennen in het geschetste beeld van Michael Pilarczyk, oprichter van de Mastermind Academy. Doe je wat je echt leuk vindt? Geeft het leven voldoende vreugde of geluk? Niet zelden zijn mensen ongelukkig met hun leven. Ze vinden hun baan niet leuk en werken voor het gezin of hypotheek. Dergelijke omstandigheden leiden tot stress en depressie. Leef je mooiste leven en zet theorie om in actie is de boodschap. Aan de hand van voorbeelden uit de masterclasses visualiseert de auteur de mogelijkheden. Hierdoor kan je schijnbaar onmogelijke dromen ook echt waarmaken. Aan de hand van een twaalfstappenstrategie en toevoegingen als neuro-associatieve conditionering, meditatie en mindfullness kun je je mooiste leven ervaren. Daarnaast wordt geschetst welke oorzaken van mislukking er bestaan. Het is een leesbaar boek en geschikt voor een breed publiek. In de huidige snelle en stressvolle tijd zullen velen het als een motivatie zien om het roer om te gooien en het geambieerde gelukkige leven te leiden. Het heeft een inhoudsopgave en literatuurverwijzing. De in het boek genoemde videocursus en geleide meditatie zijn gratis te volgen via zijn website.

Specificaties

Nederlands | 9789079679423 | 224 pagina's

Titel Master your mindset : leef je mooiste leven
Auteur Michael Pilarczyk
Secundaire auteur Graa Boomsma
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amersfoort] : Invictus, november 2016
Overige gegevens 224 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789079679423
PPN 404312683
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking