Vuursters missie
Boek

Vuursters missie (2016)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Pauline Akkerhuis ; algemene redactie en bewerking: Catalina Steenkoop

Vuurster ontdekt dat er vroeger een vijfde clan was, de HemelClan. Vuurster en zijn partner Zandstorm gaan op zoek naar de clan, om deze weer op te bouwen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Na drie series, elk bestaand uit zes delen van ruim driehonderd pagina's, is er voor de liefhebbers van de verhalen over de Warrior Cats deze supereditie met ruim zeshonderd bladzijden. Het verhaal heeft een rustige start, doordat er na veel strijd vrede heerst tussen de vier kattenclans. Dat biedt Vuurster, de leider van de DonderClan, de mogelijkheid om na een visioen samen met zijn partner Zandstorm op zoek te gaan naar de lang geleden uit het woud verdreven HemelClan en deze weer op te bouwen. Een spannende zoektocht volgt, waarbij Vuurster voor veel raadsels en problemen komt te staan en er tal van bedreigingen zijn. Gelukkig kan hij steeds rekenen op hulp van oude en nieuwe vrienden. In het vlot en toegankelijk geschreven verhaal wordt verschillende malen verwezen naar gebeurtenissen en personages uit eerdere verhalen over de Warrior Cats. Als die verhalen niet bekend zijn, is dit soms lastig te volgen, ook vanwege de vele onbekende personages die worden genoemd en die niet altijd zijn opgenomen in de namenlijst voor in het boek. Zie ook www.warriorcats.com. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059242647 | 618 pagina's

Titel Vuursters missie
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Pauline Akkerhuis ; Catalina Steenkoop
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fantoom, 2016
Overige gegevens 618 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Supereditie - Vertaling van: Firestar's quest. - Working Partners Limited, (c)2007. - (Warrior super edition)
ISBN 9789059242647
PPN 408111224
Genre dierenleven
Thematrefwoord Geheimen ; Zoektochten ; Katten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats
Boek

Warrior cats (2009-...)

vol.
Uitgeleend
Erin Hunter