Splitting up together
DVD

Splitting up together ([2016])/ created by Mette Heeno, directed by Hella Joof

Line en Martin besluiten uit elkaar te gaan maar ze blijven samenleven in hetzelfde huis totdat het verkocht is. Deze situatie zorgt voor veel complicaties.

Recensie

Deense komische serie van Hella Joof (Oh happy day; All inclusive) en Mette Heeno. Line (35) en Martin (39) hebben alles: een goede baan, twee leuke dochtertjes en een huis, maar de fut is uit hun relatie. Daarom besluit Line dat ze wil scheiden. Omdat de twee nog redelijk goed met elkaar kunnen opschieten, ze hun kinderen niet willen missen en het huis voorlopig onverkoopbaar is, bedenken ze een arrangement: ze wonen om de week in de kelder van het huis, de andere week wonen ze boven en zorgen voor de kinderen. Deze situatie zorgt voor veel complicaties voor de ex-partners, hun familie, vrienden en nieuwe liefdes. Een Amerikaanse remake wordt gemaakt.

Specificaties

Deens | 8719372003039

Titel Splitting up together
Uniforme titel Bedre skilt end aldrig
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mette Heeno ; Hella Joof ; Maria Rossing ; Peter Plaugborg
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch Filmworks, [2016]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 30 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Hella Joof, Maria Rossing, Anders Hove, Katrine Rosenthal. - Deens gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Denemarken, 2016 - Oorspronkelijke titel: Bedre skilt end aldrig
ISBN 8719372003039
PPN 406645159
Genre humoristische roman
Taal Deens