Lego Harry Potter collection
Game (Playstation)

Lego Harry Potter collection ([2016])/ developed by TT Games

Speel als Harry of als een van zijn vrienden en doorloop de toverschool, gebruik je magie om je medeleerlingen te helpen en de geheime blokken te vinden.

Recensie

Iedereen kent de tovenaarsleerling Harry Potter wel. Nadat Lego games uitbracht van Indiana Jones en Batman maakt deze bebrilde held zijn opwachting. In een Lego-omgeving ga je de zeven jaren van de tovenaarschool doorlopen. Zoals we van Lego gewend zijn is het een uiterst kindvriendelijke game, zonder bloed of echt zichtbaar geweld. Afgaan kan gelukkig ook niet, je staat weer op met wat minder punten als je met tegenslag te maken krijgt. Als Harry of een van zijn vrienden loop je door de Legowereld en gebruik je magie en andere acties om blokken kapot te maken, waar munten uit komen. Deze munten gebruik je voor extra's, andere karakters en magie welke je nodig zult hebben om medeleerlingen te helpen en geheime blokken te vinden. Er kan tijdens het spelen van karakter gewisseld worden, en elk karakter heeft zijn eigen magische krachten. Mocht je verdwaald raken, dan wijst een geest je de weg naar je klas of plek terug. Het spel stikt van de puzzels, waarvan sommige echten hersenbrekers zijn. Het verhaal van Harry Potter wordt zeer nauwkeurig gevolgd, wat de fans op prijs zullen stellen. De game is duidelijk bedoeld voor een jonge doelgroep. Oorspronkelijk zijn de afzonderlijke delen in 2010 verschenen, nu voor het eerst voor de PS4.

Specificaties

Nederlands | 5051888226919

Titel Lego Harry Potter collection
Uniforme titel Harry Potter collection
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Instelling /TT Games
Type materiaal Game (Playstation)
Uitgave Burbank, CA : WB Games, [2016]
Overige gegevens 1 PlayStation 4 schijf - kleur, geluid - 12 cm - 1 tekst (12 pagina's)
Annotatie Labeltitel. - Spel en handleiding in het Nederlands en Frans - Systeemeisen: 1-2 spelers ; HDD 16GB minimum ; Dualshock 4 vibration function ; PAL 720p, 1080i, 1080i ; remote play supported - Bevat: Years 1-4, Years 5-7
ISBN 5051888226919
PPN 407604952
Thematrefwoord Adventurespelen
Taal Nederlands