Centraal Medisch Centrum. Serie 1
DVD

Centraal Medisch Centrum. Serie 1 ([2016])

Serie over gebeurtenissen in een ziekenhuis rondom directeur Cleo, de medische staf en de patiënten. Ook hun onderlinge relaties worden gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven.

Recensie

Dramaserie van RTL4 over de gebeurtenissen in Centraal Medisch Centrum, een noodlijdend ziekenhuis. Directeur Cleo de Waard (Ricky Koole) is aangenomen om het ziekenhuis weer winstgevend te maken, maar zij weet niet dat het bestuur een dubbele agenda heeft. We volgen de romances en intriges tussen de dokters en verpleegkundigen en ook hun privÜaleven, en daarnaast komen medische thema's en ethische dilemma's aan de orde aan de hand van patiܱnten en hun ziektes, zoals depressie, Alzheimer en COPD. De serie wordt ondersteund door zeven gezondheidsfondsen waaronder de Nierstichting, Alzheimer Nederland, de Hartstichting en de Maag Lever Darm Stichting. In de andere rollen onder meer Hans Kesting, RenÜae Soutendijk, Victoria Koblenko en Bram van der Heijden. Lineke Nieber (NRC 1-9-'16) schrijft: 'Ziekenhuisdrama raakt nooit uit de mode. RTL komt met Centraal Medisch Centrum, een serie die niet veel aan het genre lijkt toe te voegen. Maar de cast is indrukwekkend.' Tien afleveringen.

Specificaties

Nederlands | 8717344760720

Titel Centraal Medisch Centrum. Serie 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ricky Koole ; Hans Kesting ; Victor Löw
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2016]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 Ü 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Ricky Koole, Hans Kesting, Victor Löw, Lieke van Lexmond. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie voor RTL4: Nederland : Talpa Fictie, 2016
ISBN 8717344760720
PPN 407635521
Genre dokters-, verpleegsters- en ziekenroman
Taal Nederlands