Als broer en zus
Boek

Als broer en zus (2015)/ door René Appel, bewerking naar B1-niveau: Marian Hoefnagel ; redactie Mathilde Kroon, Nynke Scholtens

Een man wordt verliefd op de vrouw van zijn beste vriend. Hij kan aan niemand anders meer denken. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden.

Aanwezigheid

Recensie

Een bewerking in eenvoudig Nederlands van de gelijknamige thriller van René Appel in de 'Serie Hoogspanning' uit de reeks 'LeespuntNL'. Deze reeks is bedoeld voor anderstaligen die Nederlands leren. Het verhaal gaat over twee stellen van wie de mannen de beste vrienden zijn. Sylvia zou wel wat afleiding willen en flirt met Fred, de vriend van haar man. Fred raakt in de ban van Sylvia, ze krijgen een relatie waar zowel de man van Sylvia als de vrouw van Fred niets van merken. Maar dan heeft Sylvia er genoeg van. Dat kan Fred niet verkroppen en een ruzie in de auto loopt uit de hand. Fred probeert alle sporen uit te wissen. De zinnen zijn kort, moeilijke woorden worden onderaan de pagina's uitgelegd. De spanning is door de vereenvoudiging niet verloren gegaan. Het verhaal is op B1-niveau. Bij elk hoofdstuk hoort een mp3 met de voorgelezen tekst, te vinden op http://media.intertaal.nl/nederlands/leespuntnl.

Specificaties

Nederlands | 9789460303913 | 65 pagina's

Titel Als broer en zus
Auteur René Appel
Secundaire auteur Marian Hoefnagel ; Mathilde Kroon
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave [Almere] : IntertaaL, 2015
Overige gegevens 65 pagina's - 19 cm
Annotatie 1e druk: Amsterdam : Intertaal, 2011
ISBN 9789460303913
PPN 407447709
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

LeespuntNL
Boek

LeespuntNL Nederlands lezen voor anderstaligen (2010-...)

vol.
Uitgeleend