De financiële detox
Boek

De financiële detox hoe je meer geld overhoudt aan het einde van de maand ([2017])/ Joëlla Opraus & Nathalie van Wingerden

Als je goed wilt omgaan met geld is het van belang dat je je bewust bent van je houding ten aanzien van geld; tips, vragen en opdrachten voor met name vrouwen die hun financien op orde willen hebben.

Aanwezigheid

Recensie

De twee vrouwelijke auteurs leiden onder meer een eigen online platform over particuliere geldzaken, waarnaar in het boek wordt verwezen ter aanvulling, oefening en toepassing. Dit 'praktische Doe-boek' richt zich vooral tot vrouwen die gemotiveerd willen worden tot het zelfstandig beheren, ordenen en administreren van hun financiën. Op montere toon worden allerlei aspecten behandeld die van invloed zijn op een persoonlijke relatie met geld. Dit houdt de lezer een spiegel voor, geeft bewustwording en inzicht en zet aan tot actie en - uiteindelijk - volharding (!). De praktische uitwerking van deze zogenoemde 'Financiële Detox' is duidelijk en stap-voor-stap (gedurende zes maal een week en in relatie met 'jouw speciale geldtype') door middel van algemene en basisinformatie over inkomen, uitgaven en budgettering. Deze kan individueel worden geïnterpreteerd en toegepast. Hiertoe dienen diverse oefeningen, aanwijzingen, tips en suggesties, persoonlijke ervaringen van anderen en dergelijke. De schrijfsters brengen de boodschap sympathiek, stimulerend, goed uitvoerbaar en daarbij effectief.

Specificaties

Nederlands | 9789400508095 | 246 pagina's

Titel De financiële detox : hoe je meer geld overhoudt aan het einde van de maand
Auteur Joella Opraus
Secundaire auteur Nathalie van Wingerden
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Lev., [2017]
Overige gegevens 246 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789400508095
PPN 404172636
Rubriekscode 627.21
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Financiële planning
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Financiële planning