Castle. 8: Het complete achtste en laatste seizoen
DVD

Castle. 8: Het complete achtste en laatste seizoen ([2016])/ Andrew W. Marlowe

Richard Castle, een schrijver van populaire misdaadboeken werkt samen met rechercheur Kate Beckett van de politie van New York.

Recensie

Achtste en laatste seizoen van de Amerikaanse politieserie met als hoofdpersoon Rick Castle, schrijver van populaire misdaadboeken. Via zijn relaties heeft Castle het gedaan gekregen dat hij de politie van New York mag assisteren en zo hoopt hij inspiratie op te doen voor een nieuwe reeks boeken. Rechercheur Kate Beckett, in alles zijn tegenpool, kan zijn bemoeienis niet altijd waarderen. Inmiddels zijn de twee al een jaar getrouwd. Op de eerste dag in haar nieuwe baan als hoofdinspecteur verdwijnt Kate spoorloos. Castle, die nu ook als privédetective werkt, gaat naar haar op zoek. In de hoofdrollen Nathan Fillion (Serenity; Desperate housewifes) en Stana Katic (The librarian III). De serie won vijf keer de People's Choice Award voor Beste misdaadserie. De 6-dvd-set bevat 22 afleveringen en extra's.

Specificaties

Engels | 8717418494018

Titel Castle. 8: Het complete achtste en laatste seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Rob Bowman ; Nathan Fillion ; Stana Katic
Type materiaal DVD
Uitgave [Hoofddorp] : abc studios, [2016]
Overige gegevens 6 dvd-video's (22 × 42 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Nathan Fillion, Stana Katic. - Regisseurs onder andere: Rob Bowman. - Engels gesproken, Duits, Frans of Spaans nagesynchroniseerd, 9 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van het televisieserie: Verenigde Staten : ABC Studios, (c)2016 - Bevat ook onder andere: Behind the scenes, Deleted scenes ; Bloopers
ISBN 8717418494018
PPN 407703330
Genre detectiveroman
Taal Engels