De laatste tocht
Boek

De laatste tocht (juli 2016)/ Joost Uitdehaag, redactie: Eveline Broekhuizen, Alexia van Beers en Jannie van den Boogaard

Fulia leidt een epische zoektocht naar het mystieke Fort van de Verbondsridders in een middeleeuwse wereld, waar ze een middel hoopt te vinden om de demonische monsters te verslaan die haar wereld teisteren.

Aanwezigheid

Recensie

Prinses/zieneres Fulia leidt een epische zoektocht naar het mystieke Fort van de Verbondsridders in een middeleeuwse wereld. Daar hoopt ze een middel te vinden om de mirrax, de demonische monsters die haar wereld teisteren, te verslaan. In dat Fort vinden ze in eerste instantie enkel een hoop ruziemakende clans en families. Maar Fulia en haar vriendin Eymee vinden profetieën die Fulia naar de schuilplaats van de opperdemon leiden. Tweede en laatste boek in de Fulia-reeks. Na 'Wat voorafging' sluit het rechtstreeks aan op het abrupte slot van het eerste deel*. Vlot leesbaar fantasy-avontuur met levensechte personages, vol menselijke fouten en gebreken. Stevige en complexe plot, met een overdosis aan personages. Met landkaart, Geschiedenis van het Verbond, en erg bruikbaar lexicon.

Specificaties

Nederlands | 9789492337139 | 310 pagina's

Titel De laatste tocht
Auteur Joost Uitdehaag
Secundaire auteur Eveline Broekhuizen
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Oss] : Nimisa Publishing House, juli 2016
Overige gegevens 310 pagina's - kaart - 21 cm
ISBN 9789492337139
PPN 406493286
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fulia
Boek

Fulia (2015-...)

vol. bk. 2
Uitgeleend
Joost Uitdehaag