Gonnie & vriendjes gaan slapen
Boek

Gonnie & vriendjes gaan slapen een voelboekje (2017)/ Olivier Dunrea, vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Het is avond en Gonnie, Gijsje, Bo en Eddie gaan slapen en zoeken hun eigen plekje op. Ollie wenst hen allemaal welterusten. Dan is ook Ollie moe en kruipt in zijn bloempot. Welterusten, Ollie! Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurentekeningen en voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

De gansjes Gonnie, Gijsje, Bo en Eddie (inmiddels goede bekenden!) maken zich de één na de ander klaar om lekker te gaan slapen. Gansje Ollie neemt bij iedereen een kijkje. Allemaal hebben ze hun eigen ritueel. Nadat Ollie al zijn vriendjes welterusten heeft gezegd, kruipt hij ook zelf lekker onder zijn dekentje, mooi rood en zacht. Ook de dekentjes van de andere gansjes zijn 'echt', naast enkele andere voelelementen, zoals de boomschors en de sterren en maansikkel van glitterzilver. Het vierkante boekje is stevig uitgevoerd in karton met twee afgeronde hoeken. De met aquarel ingekleurde, fijne pentekeningen - één per pagina - worden ondersteund met enkele regels eenvoudige tekst. De illustraties beginnen en eindigen aan de binnenzijden van het omslag. Weer een leuke uitgave in de uitgebreide reeks over de koddige en populaire gansjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025766801

Titel Gonnie & vriendjes gaan slapen : een voelboekje
Uniforme titel Gonnie en vriendjes gaan slapen
Auteur Olivier Dunrea
Secundaire auteur J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2017
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie ISBN afkomstig uit barcode achterplat - Vertaling van: Gossie & friends say goodnight. - New York : Houghton Mufflin Harcourt Publishing Company, (c)2017
ISBN 9789025766801
PPN 40796004X
Thematrefwoord Slapengaan ; Voelboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Gonnie & vriendjes
Boek

Gonnie & vriendjes (2004-...)

vol.
Uitgeleend
Olivier Dunrea