Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Een zomer aan zee
Boek

Een zomer aan zee kan een vakantieliefde de ware zijn? ([2017])/ Katie Fforde, vertaling [uit het Engels]: Annemie de Vries

Emily verlaat haar hectische leven als vroedvrouw om een zwangere vriendin te gaan helpen op haar restaurantboot; ze ontmoet aldaar nieuwe mensen die haar leven veranderen.

Aanwezigheid

Recensie

Verloskundige Emily wordt door haar zwangere vriendin Rebecca gevraagd om tijdelijk voor haar in te vallen als kokkin op een restaurantboot. Emily, die het wel fijn vindt om even wat anders te doen, neemt het aanbod graag aan en gaat naar Schotland. Het werk blijkt behoorlijk zwaar, maar ze voelt zich al snel thuis tussen alle markante en vriendelijke mensen. Ze sluit vriendschappen en ook op het gebied van de romantiek gebeurt er genoeg. Dit charmante verhaal, dat is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen, bevat geen grote verrassingen of plotwendingen. Wel wordt de sfeer van de romantische omgeving goed overgebracht en ook de personages zijn warm en aangenaam. Na het lezen van dit boek weet de lezer tot in detail hoe het leven op een boot eruitziet. Een goed zomerverhaal van de Britse bestsellerauteur (1952), dat ook prima gelezen kan worden tijdens de minder warme maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789022578605 | 350 pagina's

Titel Een zomer aan zee : kan een vakantieliefde de ware zijn?
Auteur Katie Fforde
Secundaire auteur Annemie de Vries
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, [2017]
Overige gegevens 350 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: A summer at sea. - London : Century, 2016
ISBN 9789022578605
PPN 40504934X
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands